Watergespoelde toiletsystemen

Verstoppingen van organische aard

Toiletsystemen kunnen al eens verstoppen. Teveel toiletpapier, WC eendje doorgespoeld, gebrek aan onderhoud, septische tank vol enzovoort. Vaak volstaat een hogedrukspoeling om de problemen op te lossen. Dergelijke problemen zijn van organische aard en lossen we met onze producten niet op.

Verstoppingen van minerale aard

Onze systemen en producten richten zich op het oplossen van verstoppingen veroorzaakt door urinesteen en kalk, de zogenaamde minerale verstopping. Heeft u regelmatig terugkerende verstoppingen dan kan een camera inspectie uitwijzen of deze veroorzaakt worden door de aanslag van kalk en urinesteen. De oorzaken van deze afzetting zijn veelzijdig. Een lekkend kraantje of spoelbak van een toilet veroorzaakt al gauw een paar centimeter aanslag in sifons en achterliggende leidingen. Rioolwater bereikt niet altijd de straatafvoer en droogt op in de afvoerleiding waarbij urinesteen en kalk worden afgezet. Wanneer een urinoir of toilet verstopt raakt, is URINESTEEN en KALK in  de afvoer hier vaak de oorzaak van. Langdurige ophoping van urinesteen zorgt ervoor dat de sifon en achterliggende leidingen en afvoer verder dicht gaan zitten.

Urinesteen verwijderen:

De ontkalkers en urinesteenverwijderaars van ROVEQ kunnen de verstopping  van het urinoir en toilet eenvoudig oplossen, in de meeste gevallen zonder demontage terwijl het toilet gewoon in gebruik blijft.

Onze producten zijn geurloos en veilig te gebruiken in alle toiletsystemen en rioolafvoeren. Ze tasten geen leidingen, afdichtrubbers, RVS, porselein of plexiglas aan.

We hebben tal van oplosingen

  • Kant en klaar: DOE-HET-ZELF
  • Meerdere toiletsystemen met regelmaat verstopt? KLIK HIER voor onze “no cure, no pay“oplossing!
  • Voor urinesteen in een watervrij urinoir LEEST U HIER meer informatie.
  • U kunt zelf eenvoudig de Super ontkalker doseren of maak gebruik van ONZE SERVICE.
  • …..

Tal van toepassingen

Wij werken in zowel België als Nederland en kunnen oplossingen bieden voor:

  • Particuliere woningen
  • Verticale en horizontale rioolsystemen in appartementsgebouwen
  • Sportcentra, sporthallen, fitnesscentra, zwembaden,…
  • Openbare gebouwen

Neem gerust CONTACT met ons op voor meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of technische vragen

Urinoirverstopt.be is onderdeel van Belgium